Materiaal Reviews

Inkbird IBT-2X vervanger HerQs?

mei 7, 2019

De HerQs Easy BBQ Pro is lang een populaire low budget thermometer geweest, maar rond 2019 is deze een tijd lang niet leverbaar geweest en kwam de Inkbird IBT-2X op de markt. Is deze thermometer een waardige vervanger?

Inkbird?

In 2019 kwam het merk Inkbird via Aliexpress ineens op de Nederlandse markt met de Inkbird IBT-2x Thermometer. In die tijd was de HerQs Easybbq pro thermometer nergens meer te verkrijgen, terwijl dit een betaalbare thermometer was. Wat is Inkbird vraag je je misschien af?
Inkbird is een Chinees bedrijf, gevestigd in Shenzhen waar veel tech bedrijven hun herkomst vinden.
Volgens de website van Inkbird zijn ze gespecialiseerd in intelligente geautomatiseerde producten.

De Inkbird IBT-2X

Ik heb de Inkbird IBT-2x gekregen van Inkbird om te testen.
In eerste instantie ziet het geheel er erg netjes uit. Voelt allemaal solide en stevig aan.
Na een paar weken van gebruik is deze mening ook niet veranderd.

Toen ik destijds de video maakte en het apparaat testte, was Inkbird nog geen grote speler op de Nederlandse markt, inmiddels is dit wel veranderd. Hun assortiment is uitgebreid en hierdoor heb ik een beter gevoel gekregen bij de beschikbaarheid van accessoires.
Dat is namelijk altijd een struikelblok geweest voor mij bij het aankopen van goedkopere artikelen. Blijven de probes van zo’n thermometer altijd beschikbaar, aangezien deze vaak als eerste de geest geven.

De app werkt goed en naar behoren en het bereik van de Inkbird stelde ook niet teleur. Alle bevindingen heb ik in onderstaande video samengevat.


Wil je meer recepten en/of video’s zien van NasQ?
Gebruik je mijn recept? Vergeet dan niet om mij te vermelden, dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd!
Tag me dan of gebruik #NasQBBQ in je bericht.

Meer van dit soort video’s zien? De tips, tricks en recepten die ik graag met jullie deel. Vergeet je dan niet te abonneren op mijn kanaal.

Wist je dat NasQ BBQ ook te vinden in op Social Media?
– Instagram
– Facebook
– Twitter

    Reageer