Over NasQ BBQ

Hey! Welkom op mijn website!

Over NasQ BBQ
Marcel “NasQ” Nas

Dat is weer eens wat anders dan mijn standaard uitspatting in het begin van mijn video’s op het NasQ BBQ YouTube kanaal! Voor diegene die helemaal nieuw zijn op mijn website en mij nog niet kennen van YouTube zal ik mijzelf even netjes voorstellen.

Mijn naam is Marcel Nas en ben de “oprichter” van NasQ BBQ. Barbecue is uitgegroeid van een hobby in het weekend tot een passie waar ik momenteel dagelijks mee bezig ben!

Oorspronkelijk ben ik samen met mijn vrouw begonnen als Barbecue-team waarin we competitief deelnamen aan wedstrijden in heel Europa. Na verloop van tijd ging de aandacht steeds meer naar het wekelijks maken van gerechten en recepten op de barbecue. Hierdoor is uiteindelijk het idee ontstaan om deze recepten online te delen!

Over NasQ BBQ

Naast deze website ben ik dus ook heel actief met een eigen YouTube kanaal! Op mijn Youtube kanaal komen alle video’s te staan van de recepten die ik maak, maar ook de tips & tricks vind je daar terug! In mijn eigen mancave probeer ik leuke en leerzame video’s voor jullie te maken! Wil je hier niets van missen, adviseer ik je om direct te abonneren!

Fijn dat je op mijn website komt kijken, heb je nog vragen voor me kun je contact met me opnemen en ik zal proberen je vraag te beantwoorden!

Ik wens je heel veel kijk- en leesplezier en neem eens een kijkje op mijn YouTube kanaal als je meer van mijn video’s wil zien!

Wist je dat NasQ BBQ ook te vinden in op Social Media?
– Instagram
– Facebook
– Twitter

Groet,

Marcel!

  • Reageer
    Robin Van Oosterbosch
    augustus 29, 2020 at 4:20 pm

    5 sterren
    Super geweldig hoe ik jou bezichtig ziet loop bij mij het water uit de mond van die respecten en van Joy Marcel ziet zo lekker uit marcel

Reageer