Rundvlees

Bavette met een frisse salsa en gegrilde citroenen

mei 17, 2019

Een heerlijke runder bavette is nooit mis en al helemaal niet met deze frisse salsa en gegrilde citroenen erover heen!

Bavette met frisse salsa en gegrilde citroenen

De bavette is enkel bestrooid met peper en zout aan weerszijde en indirect gegaard op 175 graden Celsius tot een kerntemperatuur van 55 graden Celsius.

Ingrediënten voor de frisse salsa met gegrilde citroenen zijn:

  • Gehalveerde Gegrilde Citroen
  • een blik rijpe tomaten (ik heb tomatenblokjes gebruikt, maar je kunt uiteraard ook zelf je tomaten klaar maken)
  • 1 blikje mais
  • één paprika in blokjes gesneden.

Halveer de citroenen en gril ze op de bbq.

Als de Bavette de kerntemperatuur bereikt heeft, snijdt deze in plakjes en serveer de frisse salsa over het vlees.
Vervolgens knijp je een van de gegrilde citroenen over het geheel uit naar gewenste hoeveelheid (In mijn geval een halve citroen)

Maak je hem thuis ook?
Vergeet niet om #NasQBBQ te vermelden zodat ik hem voorbij zie komen!

Alvast bedankt &
Eet smakelijk!

Wil je meer recepten en/of video’s zien?

Meer van dit soort video’s zien? De tips, tricks en recepten die ik graag met jullie deel. Vergeet je dan niet te abonneren op mijn kanaal.

Wist je dat NasQ BBQ ook te vinden in op Social Media?
– Instagram
– Facebook
– Twitter

    Reageer