Snij de kipfilets schoon en verwijder harde stukjes en/of vet. Vervolgens snij je de kip in reepjes
4 stuks kipfilet
Als je met alle kipfilets klaar bent, gaat het in een kom en voeg je de olijfolie en NasQ mediterrane kruidenmix toe. en roer alles goed door, dat overal de marinade terecht komt. Voeg eventueel olijfolie en kruiden toe naar smaak
Laat de smaken lekker intrekken in de koelkast, nu is een mooi moment om de BBQ aan te steken, of de knoflooksaus te maken zoals hierboven beschreven.
Snij de champignons en uitjes, als je dit nog niet hebt gedaan en haal de kip uit de koelkast. Tijd om te bakken!
200 gram Champignons, 2 hele uien
Bak de kipshoarma en de uitjes met champignons op de plaat en leg de pita's ook alvast aan de rand om deze lekker op te laten warmen.
4 stuks Pita broodjes
Blijf lekker spelen tijdens het bakken en als je merkt dat de kip goed is, verplaats hem naar een schaal zodat deze niet verder door gaart. Doe dit ook bij de pita's, champignons en uitjes
Als alles klaar is, is het tijd om te bouwen! Voeg eventueel naar smaak nog ijsbergsla toe aan het broodje en bouw het lekker op met lagen van Kip, champignons/uitjes en saus!Eet smakelijk!