Ga terug
+ servings
Curry Madras kippenpootjes
Afdrukken

Curry Madras met Kippenpootjes

Een heerlijk basisrecept om zelf te experimenteren met Curry Madras.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Barbecue, BBQ, Indiaas
Trefwoord Barbecue, BBQ, Curry, Curry Madras, Hoofdgerecht, Indiaas
Voorbereidingstijd 25 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Porties 4
calorieën 236kcal
Cost 10 Euro

Ingrediënten

  • 6 stuks Kippenpootjes
  • 1 Potje Curry Madras marinade
  • 2 Pakjes Kokosmelk
  • 1 Hele Ui Gesnipperd

Instructies

  • Pak een ovenschaal of RVS schaal en schep de Curry Madras marinade in de schaal.
  • Voeg hierbij de pakjes kokosmelk toe en roer het tot een egaal geheel.
  • Leg de kippenpootjes om en om in de schaal
  • Snipper de ui en voeg deze ook nog toe
  • Stel de barbecue in op 150 graden indirect. En laat de Curry met kippenpootjes lekker garen.
  • Na ongeveer een uurtje controleer je met de Thermapen of een andere thermometer of de kippenpootjes een interne temperatuur hebben bereikt van 72 graden Celsius.
  • Serveer de Curry Madres en kippenpootjes met wat rijst en eet smakelijk!

Video

Nutrition

Calories: 236kcal